proDERM

Attends-tuotteet on testattu ja hyväksytty ihoystävällisiksi proDERM-laatusinetillä, jonka on myöntänyt Institute for Applied Dermatological Research, Hampuri, Saksa.

proDERM
Inkontinenssituotteita tarvitsevat ihmiset käyttävät niitä usein 24 tuntia päivässä. Tämä tarkoittaa sitä, että iho on jatkuvasti kosketuksessa tuotteen kanssa. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää valita ihoystävälliset materiaalit. Vielä tärkeämpää on, ettei inkontinenssisuojien pinta jää märäksi. Kosteus voi ärsyttää tai jopa vahingoittaa ihoa aiheuttaen käyttäjälle huomattavaa vaivaa ja mahdollisesti myös korkeita ihonhoidosta aiheutuvia lisäkustannuksia.
 
Attends-inkontinenssituotteiden imuytimen teknologia antaa erinomaista vuotosuojaa ja ihon hyvinvointia käyttäjälle. Tulokset proDERM-testeistä (kuiva- ja märkämateriaalitesti sekä arviointi käytössä) osoittavat Attends-tuotteiden suoriutuvan erittäin hyvin suhteessa ihon terveyteen.
 
Tämän vuoksi proDERM on myöntänyt Attendsille oikeuden käyttää laatusinettiä tuotteissaan*

Meidän tulee ansaita laatusinetti päivittäin…

Päivittäin 25 täysperärekkaa lähtee Attendsin tehtaalta Anebystä, Ruotsista, toimitettaviksi asiakkaille eri puolille Eurooppaa. Säilyttääksemme korkeat laatustandardimme käsittelemme jokaisen saamamme tuotepalautteen huolellisesti. Kaikki tuotteiden käyttäjien ihon terveyteen liittyvät palautteet olemme sopimuksen mukaisesti velvoitettuja jakamaan proDERM-instituutin kanssa. Tämä luo avoimen toimintamallin Attendsin ja proDERM-instituutin välille. Jos ihon terveyteen liittyvien reklamaatioiden määrä lisääntyisi jossakin tuoteryhmässä, proDERM edellyttäisi tarkkaa selvitystä ja asian korjaamista. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Attendsilla ei ole ollut tarvetta tehdä korjaavia toimenpiteitä kesäkuussa 2010 alkaneen proDERM-sopimuskauden aikana.

Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisää tietoa ja ladataksesi proDERM-dokumentin.

proDERM Laatusinetti proDERM Laatusinetti (784 KB)