Lupauksemme: Kuivuutta ja huomaamattomuutta

Dry and Discreet

Kuivuus

Attends-tuotteet antavat käyttäjille erinomaista suojaa ohivuodoilta ja kuivuutta iholle.

Attends-tuotteissa käytetty imuytimen teknologia keskittyy nesteiden nopeaan kuljettamiseen ja imeytymiseen siellä missä sitä todella tarvitaan, tuotteen keskellä. Tämä sen vuoksi, että tuotteen keskellä sijaitsee eniten raaka-aineita: sellua ja superabsorbenttia. Tätä tuotteen keskellä olevaa aluetta kutsumme aktiiviseksi alueeksi.

Attends kehittää ja valmistaa tuotteitaan uusimmalla imuydinteknologialla. Tämä tarkoittaa, että tuotteissa on tavallisesti 2-kerroksinen imuydin. Ylempi kerros imee kosteuden ja kuljettaa sen alempaan kerrokseen, jonne se lukkiutuu pysyen poissa iholta. Imuytimen sellu kuljettaa nesteitä ja superabsorbentti lukitsee nesteet sisäänsä. Näitä materiaaleja yhdistellään eri suhteissa sen mukaan, minkä tyyppisestä tuotteesta ja inkontinenssin asteesta on kyse.

Useimmissa tuotteissa, jotka on kehitetty keskivaikeaan / vaikeaa inkontinenssiin, on Quick-Dry -teknologia. Tämän teknologian ansiosta tuote voi vastaanottaa useita virtsauskertoja ilman, että nestettä palautuu takaisin vaipan pintaan. Lievän virtsankarkailun tuotteissa on toisen tyyppinen ja niihin paremmin sopiva nesteenkuljetuskerros.


Huomaamattomuus

Attends-tuotteet on kehitetty antamaan parasta mahdollista huomaamattomuutta.

Imuytimen teknologiaan on erityisesti keskitytty, Attends-tuotteita voidaankin pitää todella huomaamattomina. Suurille tuotteille, joissa on ylimääräistä materiaalia, ei ole tarvetta imuytimen toimiessa niin kuin sen kuuluukin.

Tämän vuoksi Attends-tuotteet ovat yleisesti pieniä ja miellyttävän ohuita. Imuytimen aktiivisella alueella on tasapainoinen sellun ja superabsorbentin keskittymä. Isot ja kömpelöt tuotteet kuuluvat jo menneisyyteen. Toinen tärkeä asia tuotteiden huomaamattomuudessa on värien vähäinen käyttö. Attends käyttää värejä ainoastaan tuotteiden tunnistamismerkinnöissä, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman huomaamattomia.

Attends-tuotteet ovat käytössä huomaamattomat, helpot ottaa mukaan matkalle sekä hävittää käytön jälkeen. Tämän lisäksi tuotepakkaukset ovat pieniä ja helppoja käsitellä. Tehokkaasti pakatut tuotteet tarvitsevat vähemmän kuljetus- ja säilytystilaa niin varastoissa kuin kotonakin. Tuotteista itsestään syntyy käytön jälkeen vähemmän jätettä, samoin kuin pakkauspusseista ja kuljetuslaatikoista.

Attends-tuotteissa on luonnollinen Odour Protection -hajunesto, mikä vähentää epämiellyttävien hajujen syntymisen riskiä ilman lisättyjä aineita kuten parfyymejä. Imuytimen superabsorbenttipolymeerit lukitsevat virtsan sisäänsä estäen ammoniakin syntymisen. Lisäksi tuotteiden pH-arvot pysyvät Quick-Dry -teknologian avulla erittäin matalina, mikä estää bakteerien vahvaa kasvua. Tämä vähentää osaltaan myös epämiellyttävien hajujen syntymisen riskiä.

Tuotedesign, valitut materiaalit ja luonnollinen Odour Protection -hajunesto yhdessä mahdollistavat sen, että voimme täyttää lupauksemme huomaamattomuudesta.