Attendsista

Attends on yksi maailman johtavista inkontinenssituotteiden valmistajista. Attends tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaiken asteiseen ja tyyppiseen inkontinenssiin markkinoiden viimeisimmällä teknologialla.

Tuotteet on suunniteltu antamaan käyttömukavuutta, kuivuutta iholle, erinomaista vuotosuojaa ja suojaa epämiellyttäviltä hajuilta, jotta käyttäjät voivat luottavaisesti elää normaalia ja aktiivista elämää.

 

Merkittäviä tekijöitä yhtiön jatkuvaan kehitykseen ovat maailmanluokan tuotantolaitos, erinomainen asiakaspalvelun ja logistiikan tehokas toiminta. Attendsin kyky omaksua johtavia imukykyteknologioita, joiden avulla voidaan tarjota luotettavia ja turvallisia tuotteita kuluttajille ja hoitajille.

Attends-tuotteita on saatavilla yli 20 maassa Euroopassa, Lähi-idässä ja Australiassa paikallisten tytäryhtiöiden tai jakelukumppaneidemme kautta.

Euroopan ainoa tuotantolaitos sijaitsee Anebyssa, Ruotsissa. Valmistuksen lisäksi täällä sijaitsevat seuraavat osastot: tutkimus- ja kehitys, jakelu, osto, tietotekniikka, rahoitus ja asiakaspalvelu.

 

Product Range

Attends on osa globaalia Domtar Personal Care -liiketoimintaa. Tämä maailmanlaajuinen tuotemerkki hyötyy Personal Care -liiketoiminnasta ja sen tutkimuksen ja kehityksen valmiuksista, hyödyntäen samalla paikallisen tuotekehityksen voimavaroja ja tuotantolaitoksia sekä Euroopassa että Pohjois-Amerikassa.

 

Saadaksesi lisätietoja Domtar Personal Care -yhtiöstä, klikkaa tästä.

ISO-laatujärjestelmät

ISO-laatujärjestelmät

Laadunhallintajärjestelmä Euroopan tuotantolaitoksessa Anebyssä, Ruotsissa on sertifioitu ISO 9001, ISO 13485 ISO 14001 standardien mukaisesti.

Lupaus: Kuiva & Huomaamaton

Lupaus: Kuiva & Huomaamaton

Lupauksemme: Kuivat & Huomaamattomat tuotteet. Löydät Attendsin lupauksen “Kuiva & Huomaamaton” -pakkauksistamme ja esitteistämme.

proDERM

proDERM

Attends-tuotteet on testattu ja hyväksytty ihoystävällisiksi dermatologista tutkimusta tekevän instituutin, Institute for Applied Dermatological Research, Hampuri, Saksa, toimesta.