Attends-tuotteiden jälleenmyyjät

Voit tilata Attends-tuotteita helposti, nopeasti ja huomaamattomasti jälleenmyyjiemme kautta.

OneMed Oy:n yhteystiedot:

OneMed

OneMed Oy:n verkkokauppa on terveydenhoitoalan ja teollisuuden yritysten ammattilaisille tarkoitettu sähköinen kauppapaikka, jossa voit selata ja hakea tuotteitamme ilman sisäänkirjautumista, www.onemed.fi.

Rekisteröitymällä palveluun pääset sisälle laajaan tuotevalikoimaan Sinulle sopivimpana ajankohtana ja näet mm. omat sopimushintasi, tilaushistoriasi ja tilaustesi nykytilan sekä tuotteen saatavuuden.

OneMed Oy, PL 10 (Metsäläntie 20), 00321 Helsinki
asiakaspalvelu@onemed.com
Tarvikkeet 020 786 6810
Kotijakelupalvelu 020 786 6860

Medi10 Oy:n sähköinen kauppapaikka:

OneMed

Medi10.com on kodin apuvälineiden laaja-alainen verkkokauppa, joka tuo ulottuvillesi laadukkaat tuotteet ja välineet sujuvampaan arkeen.

Inkontinenssituotevalikoimastamme löydät ihoystävällisiä ja pintakuivia Attends-suojia sekä vaippoja lievästä erittäin vaikeaan virtsankarkailuun. Attends Professional Care -ihonhoitotuotteet (puhdistus ja hoito) kuuluvat luonnollisesti valikoimaan.

Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mieluusti myös sähköpostitse tilaukset@medi10.fi tai puhelimitse 044 5681115 (klo 10-15 arkisin).

Respecta Oy:n nettisivut:

OneMed

Laadukkaita Attends-tuotteita myyvät Respecta Oy:n Apuvälineklinikat ympäri Suomen. Tuotteet voi kätevästi ostaa myös valtakunnallisen puhelinmyyntipalvelun kautta. Respecta Oy:n puhelinmyyntipalvelu palvelee arkisin klo 8-16 puhelinnumerossa 0207 649 748 tai sähköpostitse osoitteessa myynti(at)respecta.fi.

Verkkokauppa EDIS:

OneMed

EDIS on uusi verkkokauppa, joka myy kotihoidossa käytettäviä terveydenhuollon sekä ensiaputarvikkeita kuluttajille. Valikoimissamme saatavana myös korkealaatuiset Attends-tuotteet. Tilata voit verkkokaupasta, puhelimitse tai sähköpostilla. Tuotteet toimitetaan valitsemaasi postin tai matkahuollon toimipisteeseen tai automaattiin.

Tervetuloa ostoksille: www.edis.fi
puh. 0400 229 464, info@edis.fi.

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin

Lähetä sähköpostia tai soita ystävällisille tuoteasiantuntijoillemme.